Veelgestelde vragen

Moet ik registreren om te kunnen bestellen?

Nee, je kunt ook als gast afrekenen zonder te registreren. Als je wel registreert kun je een volgende keer echter wel sneller en makkelijker bestellen.

Hoeveel kost een verzending?

Verzendkosten worden berekend op basis van bestemming, gewicht en gekozen verzendwijze (normaal of express). Deze verzendkosten worden aan je getoond in het overzicht van je bestelling voordat je afrekent. Klik hier voor een volledig overzicht.

Wat als mijn geselecteerde producten niet beschikbaar zijn?

Indien een product even niet beschikbaar is, kan BbyB je een ander product aanbieden. Dit kan de prijs beïnvloeden maar nooit een meerkost met zich meebrengen. Je hebt steeds het recht het voorgestelde alternatief te weigeren. Promoties worden steeds aangeboden voor een beperkte tijd en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van producten. BbyB behoudt het recht de hoeveelheid van een bestelling te corrigeren als deze de beschikbaarheid van het product voor andere klanten in gevaar zou brengen.

Hoe worden de prijzen in de webwinkel berekend?

Prijzen zijn steeds inclusief BTW maar zonder vervoerskosten. De goederen zullen gefactureerd worden aan de prijs op het moment dat je de bestelling bevestigde. BbyB probeert je steeds te informeren over extra kosten en jouw verantwoordelijkheden voor de bestelling wordt afgerond. Wij trachten ook steeds te verzekeren dat de kosten en belastingen, opgegeven voor een bepaalde bestelling, zo nauwkeurig en volledig mogelijk zijn voor een specifiek leveringsadres. Je bent verantwoordelijk voor alle toepasselijke belastingen en invoerrechten, ongeacht het bedrag vermeld op deze website op het moment van je bestelling.

Hoe gebeuren betalingen via de webwinkel?

Wij accepteren creditcards (Visa, Mastercard, Maestro), iDEAL, Bancontact/Mister Cash, ING Homepay, Belfius Direct Net, CBC Online, KBC Online, Giropay en Sofort.

Zorgt BbyB ervoor dat de producten in optimale omstandigheden vervoerd worden?

BbyB besteedt de grootste zorg aan het vervoer van onze producten. Omdat onze producten vers zijn, worden zij in een aangepaste verpakkingen geleverd. Onze verpakkingen werden speciaal ontworpen om de temperatuur gedurende 48 uur zo goed mogelijk te handhaven tussen 8 en 18°C. BbyB maakt gebruik van professionele bezorgdiensten en is niet verantwoordelijk voor schade aan producten tijdens het transport.

Waar levert BbyB?

Onze producten kunnen geleverd worden in alle landen van de Europese Unie, de Verenigde Staten en Australië.

Wat is de leveringstermijn na aankoop?

We verzenden uiterlijk binnen 2 werkdagen, maar in de regel kun je ervan uitgaan dat bestellingen voor 13:00 uur geplaatst nog dezelfde dag ter verzending worden aangeboden. Wij verzenden echter niet op feestdagen, tijdens het weekend en op maandag. Bezorging binnen België is normaalgesproken op de volgende werkdag indien de bestelling voor 13:00 uur is geplaatst, buurlanden binnen 2 werkdagen. Levertijden voor verdere bestemming variëren van 3 tot 8 werkdagen.

Hoe stuur ik een bestelling terug?

Een betaalde bestelling kan in beginsel niet geannuleerd worden. BbyB is daartoe genoodzaakt omdat de bestelde producten op maat worden samengesteld. Indien de kwaliteit van onze producten te wensen zou overlaten, kan je contact opnemen met onze klantendienst via info@BbyB.be. Onze medewerkers regelen het nodige om je producten terug te sturen. Wij betalen je in dat geval de volledige aankoopprijs zo snel mogelijk terug of leveren nieuwe producten binnen een termijn van een week. Je kan eveneens een nieuwe aankoop voor hetzelfde bedrag plaatsen via de gewone bestelprocedure. Verwittig ons binnen 48 uur indien je ontevreden bent over de kwaliteit of een bestelling verkeerd geleverd werd. Je zal niet moeten betalen voor onvolledige of foute bestellingen. Onze verantwoordelijkheid kan echter nooit groter zijn dan het bedrag van de foute of onvolledige bestelling.

Wat is de houdbaarheid voor de producten van BbyB?

Chocolade bewaar je best tussen 14 en 18°C. Pralines en boobies blijven zo'n 90 dagen goed. Voor fruitsnoep, babeluttes en pasta's mag je zes maanden rekenen.