BbyB for business to business

Op zoek naar een relatiegeschenk dat een blijvende indruk achterlaat? De haute cuisine chocolade collecties van BbyB zorgen ervoor. Niet zomaar chocolade, maar geraffineerde smaakcombinaties in gepersonaliseerde design-verpakkingen.

BbyB chocolate is een prijswinnend concept van chocolatier Jan Verleye en Bart DeSmidt, eigenaar en chefkok van sterrenrestaurant Bartholomeus. Hun passie resulteerde in een exclusief en onderscheidend product, met alle ingrediënten voor een bijzonder geschenk aan uw relaties.

Wilt u meer weten over de business to business mogelijkheden van BbyB?

Mail naar info@bbyb.be of bel direct: +32 (0)14/49 02 47. We vertellen u graag meer.

BbyB chocolade als relatiegeschenk. Uw beste idee van vandaag.

Wie houdt niet van chocolade? En in de luxe uitvoering zoals die van BbyB én de vele unieke smaken is chocolade een relatiegeschenk dat uw relaties bij zal blijven. Een smaakvol geschenk dat -- voorzien van uw eigen branding -- altijd in goede aarde zal vallen. BbyB denkt bovendien graag met u mee. Wenst u bijvoorbeeld grotere aantallen, maar over een langere periode? Dan kan uw eigen unieke verpakking in grotere oplage worden gedrukt, terwijl u op gezette tijden kleinere hoeveelheden verse chocolade kunt bestellen. Informeer naar de mogelijkheden!

Enkele referenties