Boobies

Behalve heerlijke pralines heeft BbyB Chocolates nog meer in het assortiment. Ken je bijvoorbeeld de big boobies en small boobies al? Chocolade van hoge kwaliteit met een uitzonderlijk goede vulling. We zullen enkele smaken voor je uitlichten, opdat we je keuze iets makkelijker kunnen maken – maar eigenlijk zijn ze allemaal het proeven waard.

Melkchocolade/babelutte/zeezout

Boobies

Deze big boobie is zeker het proeven waard. Babelutte en zeezout is een geweldige combinatie, zeker met een laagje heerlijke melkchocolade. Deze boobie is ook in het klein verkrijgbaar, maar dan met pure chocolade. Nét even anders, maar net zo lekker. Big boobies en small boobies zijn ideaal voor als dessert of voor mij de koffie.

Pure chocolade/framboos

Pure chocolade/framboos

Fruit en pure chocolade gaan perfect samen, wist je dat? De big boobies met pure chocolade en framboos is er dus een lekkernij die je niet wil missen. Door de smaakcombinatie is deze boobie ideaal voor een zoet en fruitig tussendoortje midden op de dag; even een momentje voor jezelf.

De small boobies selectie

Small boobies selectie

We begrijpen het heel goed als je eigenlijk niet kunt kiezen tussen de smaken van de boobies. Daarom hebben we ook een small boobies selectie. Hierin zitten alle drie de smaken, te weten: witte chocolade/framboos, melkchocolade/praliné/hazelnoot en pure chocolade/babelutte/zeezout. Je krijgt dan maar liefst 9 kleine genietmomentjes in een doosje.

N’ice Boobies

N'ice boobies

Speciaal voor tijdens de warme zomermaanden bieden we tijdelijk onze overheerlijke N’ice boobies aan. Dit zijn small boobies gevuld met ijs. De smaken zijn hetzelfde als de small boobies maar het schuim is vervangen door vanille ijs. De N'ice Boobies zijn uitsluitend verkrijgbaar in de stores in Antwerpen en Brugge.

De Boobies van BbyB zijn in de stores verkrijgbaar, maar ook online te bestellen via de BbyB webshop.

Heb jij de Boobies al geproefd? Welke is jouw favoriet?