1) Persoonlijke GiftboxEen persoonlijk cadeau zegt vaak veel meer. Bijvoorbeeld een lijstje gevuld met foto’s van voor jullie als stel dierbare momenten. Als je al lange tijd met iemand samen bent zijn er ongetwijfeld vele momenten waaraan je met je foto’s kan refereren. Breng het cadeau naar een nieuw niveau door aan elk van die momenten één van de pralines van onze topchefs toe te voegen. Immers; life is like a box of chocolates. Welke smaken horen bij jouw relatie? Babelutte met zeezout of steranijs met honing? Met onze Your Collection Box kun jij zelf smaken kiezen en een haute couture Giftbox samenstellen. Maak de box extra bijzonder met een persoonlijke boodschap. We drukken deze voor je af op een mooi kaartje dat bovenin de box wordt gelegd. Bestel hier een Your Collection Giftbox.
 

2) Flowers & SweetsIn hetzelfde onderzoek als hierboven vermeld geeft 40% van de ondervraagden aan zijn geliefde te verrassen met bloemen. En waarom niet, een prachtige bos bloemen wordt iedereen blij van, toch? Traditionalisten kiezen waarschijnlijk voor de rode roos, de bloem symbool voor liefde en romantiek, maar er zijn meer bloemen om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de orchidee, nog een schitterende bloem die staat voor liefde en schoonheid. Geef jouw bloemen een stijlvol tintje door er onze heerlijke Aardbei/Citroen Sweets bij te geven. Bestel ze hier in de webshop.
 

3) Romantisch dineren met BoobiesOp 14 februari kan je natuurlijk jouw Valentijn mee uit eten nemen naar een topresataurant. Voor een onvergetelijke avond kan je er ook voor kiezen om zelf een diner te bereiden. Heerlijk dineren met z´n tweeën bij kaarslicht zorgt voor een intieme en romantische sfeer. Serveer een zoete verrassing van BbyB om het diner perfect af te sluiten. Onze vrolijke Boobies met mooie smaakcombinaties zullen jouw Valentijn doen genieten. Met 8 verschillende smaken is er zeker eentje die bij jullie past.
 

4) Weekendje weg met een bezoekje aan BbyB


Nog een leuk cadeau vol romantiek is een weekendje weg met z'n tweeën. Lekker vertoeven in een hotel in een romantische stad. Als tip kunnen we hiervoor geven Antwerpen, Brugge en Utrecht, want naast mooie steden om te bezoeken of te slenteren met je Valentijn vind je er ook onze flagship stores waar je al onze producten kunt ervaren. Maak kennis met de haute couture van de chocolade.

Tot zover onze 4 tips om Valentijnsdag nog leuker en specialer te maken. Heb jij al een leuk Valentijnscadeau bedacht?