Februari is intussen over de helft en dat betekent dat ook Valentijnsdag er helaas al weer op zit. Hopelijk heb je heerlijk genoten van onze Love Box of één van onze andere giftboxen. Misschien heb je intussen al zo veel van onze designer chocolade gesnoept dat je voorraad op is. Gelukkig hoef je niet te wachten op de volgende Valentijnsdag: via onze vernieuwde webshop kun je eenvoudig en snel online onze BbyB-producten bestellen. Ook als je woonachtig bent buiten België!

Wat is er allemaal nieuw in de webshop? Je kunt nu eenvoudig alle 22 culinaire BbyB pralines los bestellen. Daarnaast hebben we ook onze verschillende Giftboxen online staan, inclusief de Your Collection Box die je zelf kunt samenstellen en de box met de favorieten van de chef van sterrenrestaurant Bartholomeus. Behalve onze pralines bieden we je in de webshop ook onze overige producten aan waaronder de eigenzinnige boobies, marshmallows, babeluttes, sweets, pasta’s en confituur.

Speciale Februari-actie
Om onze nieuwe webshop te vieren hebben we deze maand een speciale actie opgezet. Iedere retweet van een Twitterbericht dat wij versturen over onze webshop maakt aan het einde van de maand kans op een giftbox naar keuze! Geïntrigeerd? Lees dan snel verder.

Wat je moet doen: Allereerst moet je ons Twitteraccount volgen anders mis je natuurlijk onze tweets over de webshop. Het enige wat je verder hoeft te doen is één van de tweets die we versturen over de webshop te retweeten. We versturen hierover meerdere keren per week tweets, dus hoe meer je hiervan retweet hoe meer kans je maakt op de giftbox. Aan het eind van de maand gooien we alle retweets op een stapel en selecteren de winnende retweet!

Wil jij kennis maken met de haute couture van de Belgische chocolade volg ons dan op Twitter en doe mee!