Chocolade met een lentesmaak

De lente is begonnen en dat merken we niet alleen aan de temperatuur, maar ook aan de meest verkochte smaken bij BbyB. We hebben onderzocht welke smaken nou echt doen denken aan de lente. Maar liefst 75% laat weten dat fruitsmaken hen een lentegevoel geeft. Laten we bij BbyB nou diverse overheerlijke fruitsmaken en –combinaties hebben. We zullen een paar suggesties geven. Deze kun je natuurlijk bestellen in onze webshop.

                                        

Probeer eens onze pure chocolade met vulling van kersen en citroen. Prima om de lente mee in te luiden wat ons betreft! De heerlijke pure chocolade met 64% cacao kun je extra waarderen met de mooie smaak van kersen en een einde van citroen. Zie je jezelf al in het zonnetje zitten met deze BbyB smaak?

                                        

Wat dacht je van de smakencombinatie witte chocolade met een passievrucht/basilicumvulling? Daar heb je vast nog niet over nagedacht. Deze smaak lijkt misschien gek, maar probeer hem maar eens. Je zult nog blij verrast zijn door deze mooie combinatie; zoet en fruitig met een fris kruidig tintje.

                                       

Als je van gedurfd houdt, proef dan onze pure chocolade met aardbei, peper en citroen. Deze praline neemt je mee op reis van smaken, waarin het bittere van de pure chocolade plaats maakt voor de zachtheid van de aardbei. Peper en citroen zorgen voor een pittig einde. Deze mooie smaak is een verborgen pareltje. Probeer jij hem uit?

Wat is jouw favoriete lentesmaak?