Onze winkel in Brugge ontving een verrassende brief uit China met de volgende inhoud:

Congratulations, your store has been voted as Top Choice Store 2015. Your unique handcrafts and products along with your friendly service have received positive reviews by our judges and Asian visitors leading to the successful qualification in our "top choice" ranking system. Your information will be promoted through our media in forms of network, video, books and tourist guide. With the present letter we are honored to announce that you have been awarded the "2015 Top Choice Medal". www.lianorg.com is an authentic and professional tourist information website.

De brief bleek afkomstig van het grote Chinese online toeristisch netwerk Lianorg.com, vergelijkbaar met Tripadvisor. BbyB heeft op die website nu haar eigen vermelding als "Top Choice".

Een mooi compliment en het meegezonden kwaliteitslabel hangt nu dan ook fier aan de deur van onze Brugse winkel!

 

Lees meer
Geplaatst door BbyB

De gerenommeerde trend watching website en online magazine trendland.com publiceerde een mooi artikel met veel foto's over BbyB.

Klik hier voor het artikel op trendland.com

 

Lees meer
Geplaatst in BbyB in de pers door BbyB

Boobies

Behalve heerlijke pralines heeft BbyB Chocolates nog meer in het assortiment. Ken je bijvoorbeeld de big boobies en small boobies al? Chocolade van hoge kwaliteit met een uitzonderlijk goede vulling. We zullen enkele smaken voor je uitlichten, opdat we je keuze iets makkelijker kunnen maken – maar eigenlijk zijn ze allemaal het proeven waard.

Lees meer
Geplaatst door BbyB

Chocolade met een lentesmaak 

De lente is begonnen en dat merken we niet alleen aan de temperatuur, maar ook aan de meest verkochte smaken bij BbyB. We hebben onderzocht welke smaken nou echt doen denken aan de lente. Maar liefst 75% laat weten dat fruitsmaken hen een lentegevoel geeft. Laten we bij BbyB nou diverse overheerlijke fruitsmaken en –combinaties hebben. We zullen een paar suggesties geven. Deze kun je natuurlijk bestellen in onze webshop.

                                

Lees meer
Geplaatst door BbyB

Februari is intussen over de helft en dat betekent dat ook Valentijnsdag er helaas al weer op zit. Hopelijk heb je heerlijk genoten van onze Love Box of één van onze andere giftboxen. Misschien heb je intussen al zo veel van onze designer chocolade gesnoept dat je voorraad op is. Gelukkig hoef je niet te wachten op de volgende Valentijnsdag: via onze vernieuwde webshop kun je eenvoudig en snel online onze BbyB-producten bestellen. Ook als je woonachtig bent buiten België!

Lees meer
Geplaatst door BbyB

Volgende maand is een mooie maand voor de liefde, want dan is het weer tijd voor Valentijnsdag. Dat betekent op zoek naar een origineel of persoonlijk cadeau voor je partner. Of misschien is deze Valentijnsdag voor jou het moment om een geheime liefde op anonieme wijze te verrassen. 78% van de Nederlanders zegt een cadeau te geven aan zijn of haar Valentijn en 44% kiest hierbij voor chocolade. Een logische keuze want liefde en chocolade gaan hand in hand. Door deze Valentijnsdag te kiezen voor BbyB zorg jij er voor dat jouw cadeaus een in stijl. Hieronder 5 suggesties voor een speciaal mix Valentijncadeau.

Lees meer
Geplaatst door BbyB

BbyB staat voor Babelutte by Bartholomeus. Voor mensen uit België is Bartholomeus inmiddels wel een begrip. Over de grens in Nederland heeft misschien nog niet iedereen van het sterrenrestaurant van Bart Desmidt gehoord, maar daar gaan we met deze blog verandering in brengen. Lees dus snel verder.

Lees meer
Geplaatst in Video door BbyB

De Nederlands TV-chef Julius Jaspers ging op zoek naar Vlaamse kost aan de Vlaamse Kust en ontdekte de babelutte. Vroeger namen IJslandvaarders Vlaamse babelutten mee om energie op te doen tijdens hun reis. Nu krijgen ze een tweede leven in sterrenrestaurant Bartholomeus. Babelutteroomijs, babelutte met fruit en munt, babelutte pralines... Exlusieve desserts, met een lange traditie.

Lees meer
Geplaatst in Video door BbyB

“Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”, orakelde Tom Hanks in 1994 in de film Forrest Gump. Het kon ook het motto zijn van BbyB, de chocoladezijsprong van de Heistse sterrenchef Bart Desmidt, waarbij een originele verpakking en een verrassende, pure smaak vooropstaan. BbyB mocht deze week in Kortrijk Xpo de Gouden Tavola 2012 in de categorie Delicatessen in ontvangst nemen als beste en meest innovatieve nieuw product.

Lees meer
Geplaatst in BbyB in de pers door BbyB